Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

Κατάλογοι ανταλλακτικών CHEVROLET: Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα CHEVROLET


Σας προσφέρουμε μια εύκολη και ξεκάθαρη εικόνα της τεράστιας συλλογής μας σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων CHEVROLET, η οποία έχει συνδυαστεί με το αυτοκίνητό σας μέσα από το σύστημα αναζήτησής μας. Απλά, επιλέξτε το μοντέλο του CHEVROLET σας και εντυπωσιαστείτε από την εξαιρετική ποιότητα και τις χαμηλές τιμές των ανταλλακτικών μας για CHEVROLET.


Τα πιο δημοφιλή εξαρτήματα αυτοκινήτων από ανταλλακτικά για CHEVROLET

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας για CHEVROLET φθηνά διαδυκτιακό

Στο κατάλογο ανταλλακτικών αυτοκινήτων θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά για CHEVROLET

Ο συναγωνισμός με τη Ford

Ο Louis Chevrolet, που γεννήθηκε στην Ελβετία το 1878, μετανάστευσε στον Καναδά το 1900. Πήγε στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., το 1901, και έπιασε δουλειά στην αυτοκινητοβιομηχανία Fiat. Το 1909, άλλαξε εταιρία και πήγε στη Buick Motor Company, όπου και απέκτησε σημαντικές γνώσεις στην κατασκευή οχημάτων. Λίγο αργότερα, στις 3 Νοεμβρίου του 1911, δημιούργησε τη δικιά του εταιρία στο Ντιτρόιτ με συνέταιρο τον William Durant, για να συναγωνιστεί το Ford Model T.

Η Fordκαι η Chevroletκυριαρχούν στις Η.Π.Α.

Το 1915, ο Chevrolet είχε κάποιες διαφωνίες με τον συνέταιρό του, ο οποίος αργότερα πούλησε το μερίδιο των μετοχών του στην Chevrolet Motor Car Company. Ένα χρόνο αργότερα, το 1916, η General Motors αγόρασε την εταιρία και ο Louis Chevrolet αφοσιώθηκε στους αγώνες αυτοκινήτων. Τη δεκαετία του ‘20, ο κατασκευαστής έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς ανταγωνιστές της Ford και κατέκτησε ακόμη και την πρώτη θέση στις συνολικές πωλήσεις αυτοκινήτων στις Η.Π.Α., το 1927. Τα επόμενα χρόνια, οι στατιστικές των πωλήσεων κυριαρχήθηκαν είτε από τη Ford, είτε από τη Chevrolet, παρά το γεγονός ότι καμία εταιρία από τις δυο, δεν ήταν σε θέση να παρέχει τεχνολογικά πλεονεκτήματα.

Το πρώτο σπορ αυτοκίνητο ήταν μια επιτυχία

Αφού οι Η.Π.Α. μπήκαν στο Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, το 1942, η παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων αντικαταστάθηκε με την παραγωγή στρατιωτικών. Τρία χρόνια αργότερα, άρχισαν να παράγονται και πάλι επιβατικά αυτοκίνητα, αλλά τεχνικά βρίσκονταν στο επίπεδο των προπολεμικών μοντέλων.

Το πρώτο σπορ αυτοκίνητο, η Corvette, παρουσιάστηκε το 1953. Χρειάστηκε πολλύς χρόνος για να επικρατήσει στην αγορά το όχημα που είναι σήμερα κορυφαίο σε πωλήσεις στις Η.Π.Α..

Πολλές μάρκες, ένας όμιλος

Τη δεκαετία του ‘50, η Chevrolet παρήγαγε επίσης και αυτοκίνητα με μεγάλο αμάξωμα και τεράστια πίσω φτερά. Η δεκαετία του ‘60, οδηγήθηκε για μια ακόμα φορά από τον ανταγωνιστή της, τη Ford, που παρουσίασε νέα αυτοκίνητα στην αγορά. Από τεχνικής άποψης, η Chevrolet ήταν πάντα κατώτερη και παρουσίαζε πάντα τα νέα μοντέλα της δυο με τρία χρόνια αργότερα. Ανάμεσα στο 1979 και το 1982, άρχισε η παραγωγή αυτοκινήτων με μπροστινή κίνηση, ένα σύστημα κίνησης το οποίο είχε ήδη καθιερωθεί στην Ευρώπη από τη δεκαετία του ‘60.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, αυξήθηκε η πίεση από την Ιαπωνία και δημιουργήθηκε, σε συνεργασία με την Toyota, ένα εργοστάσιο για την παραγωγή των Corolla και των διδύμων αυτοκινήτων τους, των Chevrolet Nova.

Η Chevrolet είναι η αρχική εταιρία του ομίλου General Motors στις Η.Π.Α. Εκτός από την Opel, στον όμιλο GM, ανήκουν οι μάρκες Cadillac, Pontiac, Buick, Saturn, Vauxhaull, Saab, Daewoo και Hummer. Για τα επαγγελματικά οχήματα της General Motors χρησιμοποιείται ο όρος GMC. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για τα περισσότερα από τα μοντέλα της Chevrolet, όπως το μικρό Matiz, το SUV Captiva και το σπορ Camaro. Επίσης, προσφέρουμε κορυφαία ανταλλακτικά για συστήματα πέδησης, τακάκια και υγρά φρένων, καθώς και εξαρτήματα για συστήματα ανάφλεξης.

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων CHEVROLET παραδοση UPS
  • CHEVROLET εξαρτήματα αυτοκινήτων παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά CHEVROLET παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά CHEVROLET αγοράστε με mc μεθοδο πληρωμης
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων CHEVROLET αγοράστε με paypal μεθοδο πληρωμης
  • Εξαρτήματα αυτοκινήτων CHEVROLET αγοράστε με visa μεθοδο πληρωμης
  • Γνήσια ανταλλακτικά CHEVROLET αποκτήστε με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη