Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

Κατάλογοι ανταλλακτικών SKODA: Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα SKODA


Σας προσφέρουμε μια εύκολη και ξεκάθαρη εικόνα της τεράστιας συλλογής μας σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων SKODA, η οποία έχει συνδυαστεί με το αυτοκίνητό σας μέσα από το σύστημα αναζήτησής μας. Απλά, επιλέξτε το μοντέλο του SKODA σας και εντυπωσιαστείτε από την εξαιρετική ποιότητα και τις χαμηλές τιμές των ανταλλακτικών μας για SKODA.


Τα πιο δημοφιλή εξαρτήματα αυτοκινήτων από ανταλλακτικά για SKODA

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας για SKODA φθηνά διαδυκτιακό

Στο κατάλογο ανταλλακτικών αυτοκινήτων θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά για SKODA

Οι Laurin και Klement ίδρυσαν, το 1895 στο κράτος της πρώην Αυστροουγγαρίας, τη σημερινή Τσεχία, μια από τις παλαιότερες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων παγκοσμίως. Αρχικά, η εταιρεία κατασκεύαζε ποδήλατα με βοηθητικό κινητήρα, που αντικαταστάθηκαν από μοτοσικλέτες το 1899 και αργότερα, από αυτοκίνητα το 1905. Μετά από προβλήματα κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον Όμιλο της Skoda, το 1925. Το 1945, μετά τον ερχομό του πρώην σοβιετικού κράτους και του κομμουνισμού, έγινε κρατική επιχείρηση. Στις αρχές και τα μέσα της δεκαετίας του ‘50, η Skoda κατασκεύαζε μοντέλα της μικρής και μεσαίας κατηγορίας, καθώς και το βελτιστοποιημένο κάμπριο μοντέλο Felicia. Το 1955, η εταιρεία δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τους κατασκευαστές του Ανατολικού Μπλοκ και ξεκίνησε να κατασκευάζει επιβατικά αυτοκίνητα με μηχανές στο πίσω μέρος του αμαξώματος, εμπνευσμένα από το VW Käfer. Κατά τη δεκαετία του ’60, η εταιρεία περιορίστηκε στην παραγωγή οχημάτων μεσαίας κατηγορίας για την Ανατολή και μπόρεσε να φτάσει το 10% του μεριδίου της παγκόσμιας αγοράς. Το 1987, η Skoda επέστρεψε στην κατασκευή οχημάτων με κινητήρες στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος, με το μοντέλο Favorit να παρουσιάζεται στη Δύση.

Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, η κυβέρνηση της Τσεχοσλοβακίας ιδιωτικοποίησε την εταιρεία και την πούλησε στον Όμιλο τη Volkswagen, το 1991. Η ενέργεια αυτή ήταν σημαντική για την επανάκαμψη της εταιρείας. Στο μεταξύ, τα αυτοκίνητα της Skoda ενσωματώνονται στο αμάξωμα της VW και είναι διαθέσιμα σε 7 διαφορετικά μοντέλα.

Η Skoda, στην αρχή της λίστας των μοντέλων της, προσφέρει το πολύ μικρό αυτοκίνητο Citigo. Το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο Fabia και το μεσαίας κατηγορίας αυτοκίνητο Octavia, που ήταν βασισμένα στο αμάξωμα της VW (αμάξωμα Golf) και είναι κυρίως κατασκευασμένα από εξαρτήματα της VW. Το μοντέλο Rapid είναι ένα όχημα μεσαίας κατηγορίας, ενώ το Superb ανήκε στα σεντάν υψηλής κατηγορίας. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει ένα οικογενειακό μίνιβαν, το Roomster, αντίστοιχης κατηγορίας με το Nissan Note, το Citroen C3 και το Ford B-Max. Η Skoda προσφέρει, επίσης, ένα όχημα εκτός δρόμου με τετρακίνηση που ανταγωνίζεται τα μοντέλα Jeep Renegade, Dacia Duster και Suzuki SX4S-Cross.

Λόγω του ότι η Skoda βασίζεται στην τεχνολογία της VW, τα οχήματά της παρουσιάζουν τα ίδια προβλήματα με αυτά των μοντέλων Golf. Συνήθη προβλήματα είναι οι καμένοι λαμπτήρες και ελαττωματικά εξαρτήματα του καντράν.

Προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και αναλώσιμα για το όχημά σας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα ανταλλακτικά, χρησιμοποιώντας απλά τους αριθμούς KBA.

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SKODA παραδοση UPS
  • SKODA εξαρτήματα αυτοκινήτων παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά SKODA παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά SKODA αγοράστε με mc μεθοδο πληρωμης
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SKODA αγοράστε με paypal μεθοδο πληρωμης
  • Εξαρτήματα αυτοκινήτων SKODA αγοράστε με visa μεθοδο πληρωμης
  • Γνήσια ανταλλακτικά SKODA αποκτήστε με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη