Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

Κατάλογοι ανταλλακτικών TOYOTA: Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα TOYOTA


Σας προσφέρουμε μια εύκολη και ξεκάθαρη εικόνα της τεράστιας συλλογής μας σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων TOYOTA, η οποία έχει συνδυαστεί με το αυτοκίνητό σας μέσα από το σύστημα αναζήτησής μας. Απλά, επιλέξτε το μοντέλο του TOYOTA σας και εντυπωσιαστείτε από την εξαιρετική ποιότητα και τις χαμηλές τιμές των ανταλλακτικών μας για TOYOTA.


Τα πιο δημοφιλή εξαρτήματα αυτοκινήτων από ανταλλακτικά για TOYOTA

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας για TOYOTA φθηνά διαδυκτιακό

Στο κατάλογο ανταλλακτικών αυτοκινήτων θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά για TOYOTA

Η προέλευση

Η προέλευση της τωρινής Toyota Motor Corporation βρίσκεται στις αρχές του 19ου αιώνα, όπου ο Sakichi Toyoda ξεκίνησε την παραγωγή αυτόματων αργαλειών. Το 1929, πούλησε όλες του τις πατέντες σχετικά με την αυτόματη ύφανση σε μια βρετανική εταιρεία και ξεκίνησε την κατασκευή οχημάτων.

Η αρχή της Παραγωγής

Το 1937, η νεοσυσταθείσα Toyota Motor Corporation ξεκινάει την παραγωγή της. Το όνομά της αναφέρεται πλέον στην τοποθεσία του εργοστασίου, την ιαπωνική πόλη Toyota και όχι στο οικογενειακό όνομα του ιδρυτή της. Αρχικά, η εταιρεία κατασκεύασε ένα επιβατικό όχημα, το Α1 και ένα μοντέλο φορτηγού, το GG.

Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, κατασκεύαζαν κατ’ εξοχήν φορτηγά για το στρατό. Εν αντιθέσει με άλλες ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, η Toyota δεν βομβαρδίστηκε από τους συμμάχους, καθώς η Ιαπωνία είχε ήδη υποχωρήσει μετά την πτώση της αμερικανικής ατομικής βόμβας.

Επανέναρξη της παραγωγής μετά το τέλος του Πολέμου

Η κατασκευή αυτοκινήτων ξεκίνησε και πάλι το 1947, με μεγάλη επιτυχία, λόγω των πολλών καινοτομιών. Επιπλέον, οι υπάλληλοι εμπλέκονταν αρκετά στη διαδικασία παραγωγής, κάτι που έδινε τη δυνατότητα στο εργοστάσιο να επεκταθεί παγκοσμίως σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το μάρκετινγκ της Toyota στη Γερμανία ξεκίνησε, το 1970. Μέχρι τη δεκαετία το ‘80, πολλοί τομείς της εταιρείας αντιγράφονταν από ευρωπαϊκούς κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η κατασκευή της πολυτελούς μάρκας Lexus ξεκίνησε το 1989 και πλέον αποτελεί ξεχωριστή μάρκα αυτοκινήτων. Η Lexus θεωρείται ανταγωνιστής των Mercedes, BMW και Audi.

Τοποθεσία παραγωγής και καταξιωμένα μοντέλα αυτοκινήτων

Πλέον (2015), η Toyota είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων και κατέχει εργοστάσια παραγωγής παγκοσμίως. Έχει εργοστάσια παραγωγής κινητήρων και αυτοκινήτων σε χώρες στην Ευρώπη, όπως Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Πολωνία, καθώς και στο ευρωπαϊκό κομμάτι της Τουρκίας.

Επί του παρόντος, η Toyota κυκλοφορεί 13 μοντέλα στη Γερμανία. Το πολύ μικρό Aygo σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον γαλλικό Όμιλο PSA και εκδόθηκε σαν Citroën C1 και Peugeot 107, αντίστοιχα. Το πολύ μικρό αυτοκίνητο iQ θεωρείται ως ανταγωνιστής του Smart. Το Yaris είναι το μοναδικό μικρό μοντέλο αυτοκινήτου που αντικαθιστά το Toyota Starlet από το 1999. Το Corolla, κατασκευασμένο από το 1967, ανήκει στην μικρή κατηγορία και είναι ακόμα και σήμερα το πιο δημοφιλές μοντέλο. Η Toyota έχει διαθέσιμα μοντέλα στη μεσαία και την ανώτερη μεσαία, όπως επίσης και στην ανώτερη κατηγορία. Επιπλέον, διαθέτει μοντέλα SUV και βαν.

Τα οχήματα της Toyota πέτυχαν υψηλά σκορ στις στατιστικές της εταιρείας, όμως, έγιναν κάποιες ανακλήσεις μοντέλων τα τελευταία χρόνια, λόγω κατασκευαστικών λαθών, κάτι που οδήγησε σε ζημιογόνα εικόνα. Σε γενικές γραμμές, τα οχήματα του μεγαλύτερου κατασκευαστή αυτοκινήτων είναι υψηλής ποιότητας και είναι διαθέσιμα και ως υβριδικά αυτοκίνητα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε μια εκτενή γκάμα διαφορετικών ανταλλακτικών. Ελπίζουμε ότι θα πεισθείτε από τον τεράστιο κατάλογό ανταλλακτικών αυτοκινήτων και τις οικονομικές τιμές μας.

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων TOYOTA παραδοση UPS
  • TOYOTA εξαρτήματα αυτοκινήτων παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά TOYOTA παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά TOYOTA αγοράστε με mc μεθοδο πληρωμης
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων TOYOTA αγοράστε με paypal μεθοδο πληρωμης
  • Εξαρτήματα αυτοκινήτων TOYOTA αγοράστε με visa μεθοδο πληρωμης
  • Γνήσια ανταλλακτικά TOYOTA αποκτήστε με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη