Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας
ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προπληρωμή:
Το ποσό που θα πληρώσετε θα μεταφερθεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Αιτιολογία: Αριθμός παραγγελίας. Θα λάβετε τον αριθμό παραγγελίας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μέσω e-mail. Η αποστολή αγαθών θα πραγματοποιηθεί, από την στιγμή που η πληρωμή θα πιστωθεί στο λογαριασμό μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η τραπεζικές μεταφορές διαρκούν συνήθως περίπου 3 εργάσιμες ημέρες.

Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
Αφού έχετε επιλέξει την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα ως τρόπο πληρωμής, κάντε κλικ στην επιλογή "επιβεβαίωση παραγγελίας" και θα μεταφερθείτε σε μια ασφαλή σελίδα, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της κάρτας σας. Στη συνέχεια, πρέπει να εισάγετε τα έγκυρα στοιχεία της κάρτας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Τα χρήματα θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό της κάρτας σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

PayPal:
Αφού επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα PayPal, όπου μπορείτε να συνδεθείτε και να πραγματοποιήσετε την πληρωμή. Για να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το PayPal πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό PayPal. Δεν προβλέπονται πρόσθετες χρεώσεις για αυτό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Δείτε πρώτοι τα νέα και τις ειδικές προσφορές

Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00–18:00