Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

BEHR THERMOT-TRONIK - κατάλογος ανταλλακτικών

Εξέλιξη από το πρώτο βήμα

Οι καταγωγή της εταιρίας Behr, ανάγεται στο έτος 1905, όταν ο άνθρωπος που της έδωσε το όνομά της, ο Julius Friedrich Behr, μαζί με έναν συνεταίρο, ξεκίνησαν να παράγουν ψυγεία αυτοκινήτων κοντά στην Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι πρώτοι τους πελάτες ήταν η εταιρία Benz (σήμερα γνωστή ως Mercedes Benz) και η NSU (μια από τις εταιρίες που δημιούργησαν αργότερα την Audi). Το 1930, η εταιρία παρέδιδε καθημερινά 90 ψυγεία στην εταιρία Ford για το Model A. Σε συνεργασία με το σχεδιαστικό γραφείο της Porsche στη Στουτγάρδη, δημιούργησαν το πρώτο ψυγείο λαδιού για το VW Beetle. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο η εταιρία Behr, ξεκίνησε να επεκτείνει τη γκάμα της παραγωγής της με νέας σχεδίασης κλιματιστικά.

Επιτυχία μέσω της καινοτομίας

Η πρώτη μονάδα κλιματισμού για αυτοκίνητα, παρουσιάστηκε στην Ευρώπη το 1957. Η εταιρία επικεντρωνόταν πάντα στην τεχνική εξέλιξη ανταλλακτικών αυτοκινήτων, καθώς και βασικών εξαρτημάτων τους: παρήγαγε ψυγεία αυτοκινήτων, θερμοστάτες, ψυγεία λαδιού και κλιματιστικά, τα οποία ήταν OEM, για μοντέλα όπως οι σειρές 3, 5 και 7 της BMW. Στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, η εταιρία παρουσίασε το πρώτο πλήρως ηλεκτρονικό κλιματιστικό για την σειρά 7 της BMW.

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κλιματιστικών

Στο μεσοδιάστημα, η εταιρία έγινε ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές ψυγείων αυτοκινήτων, θερμοστατών και κλιματιστικών, παράγοντας παράλληλα αντλίες νερού για σχεδόν όλους τους κατασκευαστές κινητήρων παγκοσμίως, μέσα από κοινοπραξία με την εταιρία Hella. Οι αμερικανοί κατασκευαστές, όπως η General Motors, τοποθετούν επίσης τα προϊόντα της σε μάρκες όπως η Chevrolett, η Opel και η Cadillac, ενώ οι Γάλλοι κατασκευαστές, όπως η Peugeot και ο όμιλος PSA, τα τοποθετούν στα Citroën. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε ανταλλακτικά του προμηθευτή ανταλλακτικών Behr, τα οποία είναι διαθέσιμα και με το νέο όνομα της εταιρίας MAHLEBEHR, μιας και η εταιρία ανταλλακτικών της Στουτγάρδης Mahle εξαγόρασε ένα μερίδιο μετοχών της Behr, το 2010, και συνεχίζει την εξέλιξη και την κατασκευή υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων.

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων BEHR THERMOT-TRONIK παραδοση UPS
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων BEHR THERMOT-TRONIK παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά BEHR THERMOT-TRONIK παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • μέρη του οχήματος αποκτήστε BEHR THERMOT-TRONIK με mc μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά αποκτήστε BEHR THERMOT-TRONIK με paypal μέθοδοι πληρωμής
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων BEHR THERMOT-TRONIK αποκτήστε με visa μέθοδοι πληρωμής
  • Γνήσια ανταλλακτικά αποκτήστε BEHR THERMOT-TRONIK με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη