Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

BERU - κατάλογος ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά Beruσε μεγάλη κλίμακα

Η εταιρία Beru ιδρύθηκε το 1912, στο Λούτβιχσμπουρκ της Γερμανίας, από τον Julius Friedrich Behr και τον Albert Ruprecht, κατασκευάζοντας ανταλλακτικά και ψυγεία αυτοκινήτων, ωστόσο επέκτειναν τη γκάμα των προϊόντων τους πολύ γρήγορα, περιλαμβάνοντας μπουζί, τμήματα μπουζί και διάφορες βαλβίδες. Η εταιρία Beru παρουσίασε τον πρώτο προθερμαντήρα για κινητήρες ντίζελ το 1929, παρόλο που υπήρχαν ήδη κάποιες κατατεθείσες πατέντες. Μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, η εταιρία Beru απέκτησε νέους πελάτες σχετικά γρήγορα και άρχισε να προμηθεύει τη Daimler, τη Benz, την Opel και τη NSU (μια από τις εταιρίες που δημιούργησαν αργότερα την Audi), ως κατασκευαστής γνήσιων ανταλλακτικών. Κατάφερε να καθιερωθεί και πάλι, με τα συστήματα ψυχρής ανάφλεξής της, ειδικά για κινητήρες ντίζελ, καθώς και με τα συστήματα ψύξης της, για πολλούς ακόμα κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η VW και η Opel, και η Ford και η General Motors στις Η.Π.Α., όσον αφορά στην παγκόσμια αγορά.

Τεράστια επιτυχία στην Αμερική

Έκτος από την τεχνολογία ανάφλεξης και τα συστήματα ψυχρής εκκίνησης για ντίζελ κινητήρες, η εταιρία Beru κατασκευάζει και ηλεκτρικά και θερμικά συστήματα θέρμανσης για κινητήρες και καμπίνες οχημάτων. Η τεχνολογία των αισθητήρων, είναι άλλος ένας τομέας που προσδιορίζει την θερμοκρασία της εισαγωγής αέρα, χάρη στο ψυκτικό μέσο ή το λάδι του κινητήρα ή το καύσιμο, η οποία περνάει μετά στην ανάλογη μονάδα ελέγχου με τη μορφή ηλεκτρικών σημάτων. Ένας ακόμα κλάδος είναι η κατασκευή ενεργοποιητών, οι οποίοι ρυθμίζουν τις εκπομπές της εξάτμισης με τη βοήθεια της ανακυκλοφορίας των καυσαερίων ή με τον έλεγχο της πεταλούδας του γκαζιού. Η εταιρία Behr παράγει τέτοιου τύπου εξαρτήματα, ειδικά για την αγορά των Η.Π.Α. σε ένα εργοστάσιο στο Μεξικό.

Μπουζί της Beru και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Οι Αμερικάνοι αγοραστές της, είναι η General Motors, καθώς και η Volkswagen (VW) και πολλοί άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων που προσφέρουν τα οχήματά τους στην Αμερικανική αγορά. Τα δευτερεύοντα συστήματα ρύθμισης του αέρα και των καυσαερίων της εξάτμισης που κατασκευάζονται από τη Beru, χρησιμοποιούνται από πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες σε παγκόσμια κλίμακα και μπορούν να βρεθούν σε αυτοκίνητα της Volvo, της Alfa Romeo, της Peugeot, της Kia, της BMW, καθώς και της Renault. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε μόνον υψηλής ποιότητας μπουζί από τη Beru, καθώς και πολλά άλλα ανταλλακτικά, μιας και αυτός ο κατασκευαστής δεν είναι μόνο προμηθευτής γνήσιου εξοπλισμού, αλλά και προμηθευτής ανταλλακτικών (εμπορίου).

Όλες οι κατηγορίες BERU και τα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας με μια ματιά

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων BERU παραδοση UPS
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων BERU παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά BERU παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • μέρη του οχήματος αποκτήστε BERU με mc μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά αποκτήστε BERU με paypal μέθοδοι πληρωμής
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων BERU αποκτήστε με visa μέθοδοι πληρωμής
  • Γνήσια ανταλλακτικά αποκτήστε BERU με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη