Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

BOSCH - κατάλογος ανταλλακτικών

Η γέννηση ενός γίγαντα

Η εταιρία Bosch, λειτουργεί ως καινοτόμος προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας για πάνω από έναν αιώνα. Η έδρα της βρίσκεται στη Γερμανία και έχει επαγγελματικές σχέσεις σχεδόν με κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων στον κόσμο. Η εταιρία εκτοξεύτηκε στην κορυφή του κλάδου της, με τα συνταρακτικά εξελιγμένα προϊόντα της, γεγονός που σημαίνει ότι δύσκολα θα βρεθεί κατασκευαστής αυτοκινήτων που να προσφέρει τα προϊόντα του χωρίς να χρησιμοποιεί εξαρτήματα ή εξελιγμένες πατέντες εξαρτημάτων από τη Bosch.

Ανταλλακτικά Bosch

Η τεράστια γκάμα προϊόντων της ποικίλει από ανταλλακτικά και αναλώσιμα, όπως υαλοκαθαριστήρες, μπαταρίες, ιμάντες, φίλτρα, μπουζί, φώτα κάθε είδους και οποιοδήποτε τμήμα για φρένα, όπως τακάκια και σιαγόνες. Περιλαμβάνει, επίσης, ηλεκτρικά και αξεσουάρ, όπως ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά ρελέ σχεδόν για κάθε χρήση, ηλεκτρικά αξεσουάρ, αισθητήρες, ολόκληρα συστήματα φωτισμού, καθώς επίσης και κάθε τύπου ηλεκτρικά μοτέρ (μοτέρ υαλοκαθαριστήρων, μοτέρ ηλεκτρικών παραθύρων, μοτέρ βεντιλατέρ), συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης και ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου για κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Βοηθός εξέλιξης για πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων

Η Bosch παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα ανάφλεξης για κινητήρες βενζίνης, καθώς και ολοκληρωμένα συστήματα ψεκασμού καυσίμου. Σε αυτά, συμπεριλαμβάνονται και τα θρυλικά συστήματα ψεκασμού καυσίμου K, KE, L και LH Jetronic της Bosch, τα οποία χρησιμοποιούνται από τη VW και την Audi. Η εταιρία εξελίσσει, επίσης, και καινούρια συστήματα ψεκασμού καυσίμου, σε συνεργασία με κατασκευαστές αυτοκινήτων. Για παράδειγμα, τα ολοκληρωμένα συστήματα TDIκαι το σύστημα ψεκασμού καυσίμου ‘common rail’ της Mercedes Benz, μπόρεσαν να δημιουργηθούν μόνο μέσω της συνεργασίας της με τους συγκεκριμένους κατασκευαστές. Όλα τα δυναμό (γεννήτριες) που χρησιμοποιούνται από τις Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες (BMW, Audi, Mercedes Benz, Porsche, VW (Volkswagen), Opel, SEAT, Skoda), καθώς και οι μίζες τους, προέρχονται από αυτόν τον προμηθευτή. Η εταιρία λειτουργεί σε πάνω από 140 χώρες. Η Bosch δεν είναι μόνον κατασκευαστής γνήσιων ανταλλακτικών, είναι και ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αγοράς (προμηθευτής ανταλλακτικών). Τα ανταλλακτικά που προσφέρουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα, καθώς και για την εύκολη τοποθέτησή τους και φυσικά, σας τα προτείνουμε ειλικρινά.

Όλες οι κατηγορίες BOSCH και τα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας με μια ματιά

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων BOSCH παραδοση UPS
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων BOSCH παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά BOSCH παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • μέρη του οχήματος αποκτήστε BOSCH με mc μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά αποκτήστε BOSCH με paypal μέθοδοι πληρωμής
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων BOSCH αποκτήστε με visa μέθοδοι πληρωμής
  • Γνήσια ανταλλακτικά αποκτήστε BOSCH με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη