Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

FEBI BILSTEIN - κατάλογος ανταλλακτικών

Ποιότητα Febi Bilstein

Η Febi Bilstein ιδρύθηκε το 1844, στο Ennepetal / Eifel, ως οικογενειακή επιχείρηση και έχει πλέον 170 χρόνια πείρας στον τομέα της. Η Febi Bilstein προσφέρει υψηλής ποιότητας εξαρτήματα ανάρτησης και άλλα ανταλλακτικά σε κατασκευαστές αυτοκινήτων, τα οποία παρέχονται είτε ως γνήσια ανταλλακτικά, είτε ως ανταλλακτικά αντικατάστασης (εμπορίου). Τα πάνω από 30,000 ανταλλακτικά και αναλώσιμά της, τα οποία είναι διαθέσιμα σε πάνω από 130 χώρες, παράγονται από τους πάνω από 1,600 υπαλλήλους που δουλεύουν για τη Febi Bilstein, σε 69 χώρες, είτε με τη δική τους μάρκα, είτε μαζί με συνεργαζόμενες εταιρίες.

Τεράστια γκάμα ανταλλακτικών

Η γκάμα που προσφέρει η εταιρία περιλαμβάνει τμήματα του συστήματος διεύθυνσης, όπως ακρόμπαρα, άκρα κραμαγιέρας, μπαλάκια και ψαλίδια, καθώς και προϊόντα στήριξης των τροχών (μπουλόνια) και εξαρτήματα της τεχνολογίας της κίνησης, εδικά τμήματα της μετάδοσης, όπως γρανάζια και άξονες κίνησης. Θα βρείτε επίσης τμήματα για κινητήρες και λιπαντικά κινητήρων, μονάδες ελέγχου κινητήρων, βάσεις μοτέρ, στοιχεία ψύξης, καθώς και συστήματα καυσίμων, συστήματα προετοιμασίας του καυσίμου και φλάντζες κινητήρα. Διατίθενται, επίσης, πολλά τμήματα για τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα των αυτοκινήτων, καθώς και εξαρτήματα για τα φρένα και την ανάρτηση του αυτοκινήτου. Η εταιρία έφτιαξε πραγματικά το όνομά της, στα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας αμορτισέρ Bilstein. Η εταιρία ωστόσο, δεν ειδικεύεται μόνο στην πώληση ανταλλακτικών εμπορίου.

Εμπειρία FebiBilstein

Τα υψηλής ποιότητας αμορτισέρ Febi Bilstein, χρησιμοποιούνται πρώτον και κύριον από κατασκευαστές σπορ αυτοκινήτων όπως η Porsche, η Ferrar iκαι η Lotus, καθώς και από πολλούς άλλους κατασκευαστές που διαθέτουν σπορ αυτοκίνητα στη γκάμα των μοντέλων τους. Τα αμορτισέρ και τα εξαρτήματα κίνησης αυτού του κατασκευαστή, είναι η πρώτη επιλογή για κατασκευαστές, όπως η Fiat, η Opel, η Subaru και η Mitsubishi, που αγωνίζονται σε αγώνες ράλι.

Όλα τα εξαρτήματα του κατασκευαστή, φτιάχνονται με Γερμανική ποιότητα και υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημά μας, ενώ κάποια από αυτά δε μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά και διαφορετικά αυτοκίνητα. Οι εκκεντροφόροι παραγωγής και οι ειδικού σχεδιασμού εκκεντροφόροι της εταιρίας, είναι από τα προϊόντα της Febi Bilstein που είναι ιδανικά για την αναβάθμιση κινητήρων, όπως και οι μονάδες ελέγχου του κινητήρα της, που παραδίδονται με τσιπάκια αναβάθμισης. Έτσι, για παράδειγμα, ένα VW Golf με 90 HP, μπορεί να φτάσει στους 110 HP, με την τοποθέτηση μιας μονάδας ελέγχου (εγκέφαλος) ή με ένα τσιπ από τη Febi Bilstein. Πολλές εταιρείες αναβάθμισης αυτοκινήτων και κινητήρων, χρησιμοποιούν εξαρτήματα αυτού του κατασκευαστή.

Όλες οι κατηγορίες FEBI BILSTEIN και τα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας με μια ματιά

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων FEBI BILSTEIN παραδοση UPS
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων FEBI BILSTEIN παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά FEBI BILSTEIN παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • μέρη του οχήματος αποκτήστε FEBI BILSTEIN με mc μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά αποκτήστε FEBI BILSTEIN με paypal μέθοδοι πληρωμής
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων FEBI BILSTEIN αποκτήστε με visa μέθοδοι πληρωμής
  • Γνήσια ανταλλακτικά αποκτήστε FEBI BILSTEIN με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη