Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

HELLA - κατάλογος ανταλλακτικών

Η ιστορία

Αρχικά, η εταιρία ιδρύθηκε στη Westphalia της Γερμανίας, το 1899, και ξεκίνησε με την παραγωγή κεριών πετρελαίου και φαναριών και κόρνων με φούσκα για ιππήλατες άμαξες. Με την εμφάνιση του πρώτου αυτοκινήτου, η εταιρία άρχισε να καθιερώνεται ως προμηθευτής, παρέχοντας μπροστινά φανάρια ασετιλίνης. Το 1908, η εταιρία άλλαξε το όνομά της σε Hella, από το όνομα Helene (Ελένη), το οποίο ήταν το όνομα της συζύγου του ιδρυτή της. Μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, η εταιρεία Hella επέκτεινε τη γκάμα των προϊόντων της ξανά και ξανά, ειδικά στον τομέα των ηλεκτρικών και των ηλεκτρονικών συστημάτων για αυτοκίνητα.

Σπεσιαλίστες στα ηλεκτρονικά συστήματα και τον κλιματισμό

Εκτός από τα συστήματα φωτισμού, όπως τα πίσω φανάρια, οι προβολείς και τα φλας, η εταιρία Hella, παράγει επίσης ρελέ και μονάδες ελέγχου, που μπορούν να βρεθούν σε πολλά μοντέρνα οχήματα, όπως το VW Golf ή η BMW 316. Από τη δεκαετία του ‘90, ειδικά μετά την εμφάνιση του κλιματισμού, η εταιρία επέκτεινε σε μεγάλο βαθμό τους τομείς στους οποίους ενεργοποιείται και προσφέρει, πλέον, και βαλβίδες υπερπίεσης και συμπιεστές κλιματιστικών, όπως αυτοί που τοποθετούνται στο Audi A6, το VW Phaeton και το Passat. Ο όμιλος άρχισε να συμμετέχει σε πολλές συνεργασίες με άλλους κατασκευαστές ανταλλακτικών το 2000, γεγονός που έκανε τη Hella, έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στον τομέα των αντλιών ψύξης και των εξαρτημάτων κλιματισμού.

Εξέλιξη προϊόντων μαζί με άλλους κατασκευαστές

Κάποιες από τις συνεργασίες της εταιρίας, λειτουργούν με διαφορετικά ονόματα και παρέχουν ανταλλακτικά, ως γνήσια προϊόντα, σε αυτοκινητοβιομηχανίες σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Όλα τα τμήματα της Hella, καθώς και τα ανταλλακτικά της, υπάρχουν σε προσφορά και είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η εταιρία διατηρεί ένα μεγάλο κέντρο ανάπτυξης και έρευνας στη Γερμανία, στο οποίο εξελίσσονται υψηλής τεχνολογίας εξαρτήματα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούνται από τη σύμβαση με τους πελάτες. Η εταιρία Hella παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των αυτοκινήτων, χάρη στην σταθερή αύξηση των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για αυτά, όπως η υποβοήθηση στάθμευσης (το Parktronicτης Mercedes Benz).

Όλες οι κατηγορίες HELLA και τα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας με μια ματιά

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων HELLA παραδοση UPS
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων HELLA παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά HELLA παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • μέρη του οχήματος αποκτήστε HELLA με mc μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά αποκτήστε HELLA με paypal μέθοδοι πληρωμής
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων HELLA αποκτήστε με visa μέθοδοι πληρωμής
  • Γνήσια ανταλλακτικά αποκτήστε HELLA με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη