Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

MANN-FILTER - κατάλογος ανταλλακτικών

Η ίδρυση της εταιρίας

Το 1941, κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου, ο Erich και ο Adolf Hummel, αγόρασαν ένα πρώην εργοστάσιο πλεκτών ρούχων για να δημιουργήσουν το τμήμα φίλτρων του προμηθευτή ανταλλακτικών Mahle. Η οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία ανήκει η εταιρία έως και σήμερα, αρχικά κατασκεύαζε στοιχεία φιλτραρίσματος από τσόχα και ύφασμα στο Ludwigsburg του Württemberg, στο μέρος δηλαδή που βρίσκεται ακόμα η έδρα της εταιρίας.

Αρχικά, η εταιρία έφτιαχνε φίλτρα για τους κινητήρες της Maybach, οι οποίοι χρησιμοποιούνταν από τη Γερμανική Wehrmacht κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο στα άρματα Panther και Tiger. Μετά το τέλος του πόλεμου, η εταιρία Mann Filter προμήθευε την αυτοκινητοβιομηχανία και, από τα μέσα του 1950, άρχισε και την παραγωγή φίλτρων λαδιού, ως προμηθευτής γνήσιων ανταλλακτικών.

Κατασκευή και διανομή

Η Mann Filter παράγει φίλτρα λαδιού και φίλτρα καμπίνας, καθώς και φίλτρα βενζίνης και πετρελαίου, για τις βιομηχανίες κατασκευής αυτοκινήτων σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου. Η εταιρία δεν κατασκευάζει μόνο γνήσιο εξοπλισμό για κατασκευαστές, όπως η Hyundai στην Κορέα ή η VW στο Wolfsburg, καθώς και για πολλούς Ανατολικοευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η Audi στη Σλοβακία, αλλά ενεργοποιείται και στην αγορά ανταλλακτικών με συνεργεία και εμπόρους ανταλλακτικών.

Ποιότητα στο ύψιστο επίπεδο

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Mann Filter, τα οποία διαφέρουν από τα ιμιτασιόν στην αξιοπιστία τους, είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για σχεδόν κάθε τύπο οχήματος.

Το φίλτρο καμπίνας FreciousPlus, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν το οποίο προλαμβάνει αποτελεσματικά τις αλλεργίες, τη λεπτή σκόνη και τη μούχλα πριν περάσουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Με αυτό το υψηλής τεχνολογίας προϊόν, η εταιρία Mann Filter συνέβαλε αποφασιστικά στην προστασία της υγείας των επιβατών των οχημάτων, από τα αναπνεύσιμα λεπτά σωματίδια σκόνης που δημιουργούνται από τα πετρελαιοκίνητα οχήματα.

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων MANN-FILTER παραδοση UPS
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων MANN-FILTER παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά MANN-FILTER παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • μέρη του οχήματος αποκτήστε MANN-FILTER με mc μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά αποκτήστε MANN-FILTER με paypal μέθοδοι πληρωμής
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων MANN-FILTER αποκτήστε με visa μέθοδοι πληρωμής
  • Γνήσια ανταλλακτικά αποκτήστε MANN-FILTER με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη