Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

NGK - κατάλογος ανταλλακτικών

Ίδρυση και εξέλιξη

Το 1930, ένα Ιαπωνικό εργοστάσιο πορσελάνης με έδρα τη Nagoya της Ιαπωνίας, άρχισε να παράγει μπουζί για την αναδυόμενη, εκείνη την εποχή, βιομηχανία κατασκευής οχημάτων. Με τον καιρό, η NGK επέκτεινε τη γκάμα των προϊόντων της σε όλα τα τμήματα τους συστήματος ανάφλεξης για κινητήρες βενζίνης, καθώς και στους προθερμαντήρες για κινητήρες ντίζελ και αργότερα, στους αισθητήρες λάμδα για τον έλεγχο των εκπομπών καυσαερίων. Η συνεχόμενη εξέλιξη και η παγκοσμιοποίηση της NGK, της επέτρεψε από παραγωγός μπουζί να γίνει οδηγός της παγκόσμιας αγοράς. Μαζί με την παραγωγή στα δικά της εργοστάσια, τα προϊόντα της αναπτύσσονται περαιτέρω μέσα από τη συνεργασία της με τις αυτοκινητοβιομηχανίες, για παράδειγμα ο κλάδος της στη Γερμανία, κοντά στο Düsseldorf, συνεργάζεται στενά με τη VW και την Audi.

Γνήσιος εξοπλισμός VW

Τα εξαρτήματα της NGK είναι OEM ποιότητας και τοποθετούνται στους περισσότερους τύπους οχημάτων του ομίλου VW. Η εταιρία, η οποία είναι άμεσος ανταγωνιστής της γερμανικής εταιρίας κατασκευής μπουζί Bosch, παράγει επίσης μια μεγάλη γκάμα από περισσότερα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, όπως οι αισθητήρες κρούσης που χρησιμοποιούνται στους κινητήρες ντίζελ. Όλα τα ανταλλακτικά του Γιαπωνέζου κατασκευαστή είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και σας εγγυόμαστε την υψηλή τους ποιότητα.

Τα μπουζί NGK έχουν αποδείξει την υψηλή τους ποιότητα στους αγώνες αυτοκινήτου και χρησιμοποιούνται με πολλή μεγάλη επιτυχία στα αυτοκίνητα του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 και στο WRC (World Rally Championship).

Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται, επίσης, και στις μοτοσυκλέτες και σε άλλους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Θα βρείτε 25 εκατομμύρια μπουζί και προθερμαντήρες στην Ευρωπαϊκή αποθήκη της NGK, από την οποία προμηθεύονται οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, αλλά και οι έμποροι ανταλλακτικών.

Όλες οι κατηγορίες NGK και τα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας με μια ματιά

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων NGK παραδοση UPS
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων NGK παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά NGK παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • μέρη του οχήματος αποκτήστε NGK με mc μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά αποκτήστε NGK με paypal μέθοδοι πληρωμής
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων NGK αποκτήστε με visa μέθοδοι πληρωμής
  • Γνήσια ανταλλακτικά αποκτήστε NGK με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη