Επιλεξτε το αυτοκιniτο σας

Αναζήτηση

VALEO - κατάλογος ανταλλακτικών

Προέλευση και εξέλιξη

Η προέλευση του σημερινού ομίλου Valeo, ο οποίος είναι από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων στον κόσμο, πηγαίνει πίσω στο 1923, όταν η εταιρία, η οποία τότε λειτουργούσε με άλλο όνομα, ιδρύθηκε ως εργοστάσιο παραγωγής Εγγλέζικων εξαρτημάτων συμπλέκτη στο Παρίσι. Το 1932, μπήκε στο χρηματιστήριο του Παρισιού, μιας και τα προϊόντα της παράγονταν με επιτυχία κατόπιν αδείας, δίνοντας στην εταιρία μια επιπλέον ώθηση και οδηγώντας στην εξαγορά άλλων προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Valeo Ανταλλακτικά

Η γκάμα των προϊόντων της Valeo, περιλαμβάνει δώδεκα απίστευτες διεθνείς εξαγορές (σε Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Η.Π.Α. και αλλού), και 9 εντελώς διαφορετικούς ομίλους παραγωγής, στους τομείς της τεχνολογίας κίνησης, της ασφάλειας, των συστημάτων κλιματισμού, και της τεχνολογίας φωτισμού, καθώς και στις βοηθητικές μονάδες τα ηλεκτρονικά και τα ηλεκτρικά των αυτοκινήτων.

Από τα δέκα παρακλάδια του Ομίλου Valeo στη Γερμανία, τα πέντε εργοστάσια παράγουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων και τα προμηθεύουν απευθείας γερμανούς κατασκευαστές αυτοκινήτων. Δύο γερμανικά εργοστάσια επικεντρώνονται στην έρευνα και την εξέλιξη, το ένα εκ των οποίων βρίσκεται στο Wolfsburg και είναι σε άμεση συνεργασία με τη VW.

OEM για VW

Εκτός από πολλά εξαρτήματα, τα οποία δεν είναι άμεσα ορατά, η εταιρία παράγει και προμηθεύει τους προβολείς για το καινούριο VW Golf VII απευθείας στη VW ως OEM. Με τον ίδιο τρόπο, ο όμιλος συνεργάζεται και με άλλους μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, καταφέρνοντας κάθε τρίτος προβολέας στους δρόμους να προέρχεται από τη Valeo, όπως και ένας αριθμός συστημάτων υαλοκαθαριστήρων. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εξαγοράς που έγινε από την εταιρία, μπήκε στον όμιλο, με έδρα στην Αμερική, ο κατασκευαστής Johnson Controls, δίνοντας τη δυνατότητα στην εταιρία να προμηθεύει πλέον και έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Όλες οι κατηγορίες VALEO και τα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας με μια ματιά

Καλάθι

0 Προϊόν, 0,00 €

Προς ολοκλήρωση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Νέος πελάτης; Εγγραφείτε τώρα
INFOBOX

Δωρεάν παράδοση

σε κάθε παράδοση πάνω από 140 € αξία προϊόντων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VALEO παραδοση UPS
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων VALEO παραδοση GLS
  • Ανταλλακτικά VALEO παραδοση DHL
:

Ασφαλής σύνδεση

Μέθοδοι πληρωμής
  • μέρη του οχήματος αποκτήστε VALEO με mc μέθοδοι πληρωμής
  • Ανταλλακτικά αποκτήστε VALEO με paypal μέθοδοι πληρωμής
  • εξαρτήματα αυτοκινήτων VALEO αποκτήστε με visa μέθοδοι πληρωμής
  • Γνήσια ανταλλακτικά αποκτήστε VALEO με amex μέθοδοι πληρωμής
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ. - 17:00μ.μ.
Σάββατο - 10:00π.μ. - 17:00μ.μ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 21 1198 5445

Διεύθυνση

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Γερμανία
Εμφανίζονται στο χάρτη